Program


FARSANGI MŰHELY

FARSANGI MŰHELY

A farsang hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok időszaka. A téltemetés-tavaszvárás jegyében most lakásdekorációt készítünk, mellyel színesebbé, vidámabbá tehetjük otthonunkat a borongósabb téli napokon is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 2. vasárnap, 15:00

FARSANGI MŰHELY

A farsang hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok időszaka. A téltemetés-tavaszvárás jegyében most lakásdekorációt készítünk, mellyel színesebbé, vidámabbá tehetjük otthonunkat a borongósabb téli napokon is. A zászlófüzérek a hétköznapokban is karneválhangulatot varázsolnak, de apropót adhatnak házi jelmezversenyhez is.

A műhelyen való részvételt felnőtteknek és felnőttekkel érkező gyerekeknek egyaránt ajánljuk.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!