Program


FARSANGI MŰHELY

FARSANGI MŰHELY

A farsang hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok időszaka. A téltemetés-tavaszvárás jegyében most lakásdekorációt készítünk, mellyel színesebbé, vidámabbá tehetjük otthonunkat a borongósabb téli napokon is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 2. vasárnap, 15:00

FARSANGI MŰHELY

A farsang hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok időszaka. A téltemetés-tavaszvárás jegyében most lakásdekorációt készítünk, mellyel színesebbé, vidámabbá tehetjük otthonunkat a borongósabb téli napokon is. A zászlófüzérek a hétköznapokban is karneválhangulatot varázsolnak, de apropót adhatnak házi jelmezversenyhez is.

A műhelyen való részvételt felnőtteknek és felnőttekkel érkező gyerekeknek egyaránt ajánljuk.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!