Program


FARKAS GÁBRIEL BAND - NKA koncert

FARKAS GÁBRIEL BAND - NKA koncert

Farkas Gábriel különleges karakterű előadó, a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja, idén ismét koncertet ad a Lóvasúton jazz triójával , amelyen a Pesti Balhé című film eredeti betétdala – a „Get A Life” – mellett újabb saját szerzeményekkel is meglepik a közönséget.  több

 Gábriel utánozhatatlan színészi, előadói készségei, az őt kísérő tehetséges zenészek együttes produkciója, az általuk játszott magyar jazz, klasszikus sztenderd, easy listening, azaz a könnyen hallgatható örökzöld zene mind garancia a felhőtlen kikapcsolódásra.

 

 

A zenekarról: 

FARKAS GÁBRIEL énekes, színész, festőművész. Több mint 20 éve a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja. 

Jazz triójával, a FARKAS GÁBRIEL BANDdel, több mint 18 éve telt házas koncertekkel szórakoztatja a budapesti közönséget. Az Orfeumot – 10 éve tölti meg tematikus estjeivel, s az ország legexkluzívabb eseményein ad koncerteket.

Ajándék c. első szóló albumán a magyar könnyűzene klasszikusa­it dolgozta fel, melyen Psota Irénnel is duettet énekelt.

A formáció kultúrmissziója, hogy a magyar könnyű­ze­ne klasszikusait mai hangszereléssel újból megismertessék a közönséggel és ezt minden korosztály számára elérhetővé tegyék.

Gábriel 2021. szeptember 14-én, kedden a FARKAS GÁBRIEL BANDdel a Lóvasútra is elhozza a legminőségibb klasszikus könnyűzenét.

A FARKAS GÁBRIEL BAND tagjai:

Farkas Gábriel – ének

Farkas Péter – jazz-basszusgitár, nagybőgő

Földesi Attila – dobok

 

Juhász Attila – zongora 

 

fotó | Kiss Csanád

 

A program az NKA, Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.