Program


Falusi Mariann–Szűcs Gabi–Váczi Eszter koncertje / Pop, Swing & Soul

Falusi Mariann–Szűcs Gabi–Váczi Eszter koncertje / Pop, Swing & Soul

Pop, Swing & Soul
Falusi Mariann – Szűcs Gabi – Váczi Eszter közös koncertje
Vendég: Kocsis Tibor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 19. vasárnap, 19:30

Három szín, három különleges előadó a könnyűzenei élet különböző területeiről. Falusi Mariannt, Szűcs Gabit és Váczi Esztert több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végig kísérték pályájukat, az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált. Legfőképp pedig a közös zenei alap, a jazz, melyből zenei pályájukon elindultak. Ezt az örökséget nem feledve, az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, melyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.

Ezen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban is, egymás dalait is „megkóstolják”, közös utazásra hívják a hallgatóságot. Az koncert vendége Kocsis Tibor, aki elképesztő hangjával a férfierőt képviseli majd. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos műsorában.

A három énekesnőt hét tagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a nőiséget ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!