MusicalClub.hu
KezdőlapBelföldKülföldSzavazásGalériaJegyvásárlásFórumBeszámolókJátékHírlevélKereső

Program


Fák Alatt Zenekar // AŽUR // Lépjünk a holdra a TRIP Hajón

Fák Alatt Zenekar // AŽUR // Lépjünk a holdra a TRIP Hajón

Fák Alatt Zenekar

Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, mi pontosan ebből a műfajból kiindulva szerettünk volna valami újat csinálni. A klasszikus dob-basszus-gitár felállás mellé becsempésztünk egy hegedűt, sok-sok indiet hallgattunk, és így érkeztünk el a mához: a bölcsészdance-hez. Ezt egy interjún ragasztották ránk félig-meddig gúnyosan, de mi ezt magunkévá tettük, és azóta ez egyet jelent a FAZ-zal. 

A srácok idén nem kis feladatot vállalva adták ki első nagylemezüket Most indul címmel. A dalok közül különösen a Dunyhaforradalom c. szám érdekes, amiből klip is készült, és ami úgy mondanivalójában, mint zeneiségében is kiforrott Fák alatt stílusú zene.

 

AŽUR

„Mi vagy nekem és mi neked én?” Tesszük fel gyakran a kérdést egymásnak. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztatják a bő egy éve alakult AŽUR zenekart. Az öt fiatalból álló együttes (Baka Rebeka - ének, Bakos Attila - basszusgitár, Bakos Zita - billentyű, Miklós Dávid - gitár, Müller Máté – dob) 2016-ban látott napvilágot, majd 2017-ben nyerte el végleges formáját, Müller Máté csatlakozásával. A banda alternatív pop-rockot játszik, de szeretnek kísérletezgetni, dalaikban különböző stíluselemeket vegyítenek, a végeredmény egy egyéni, változatos, bámulatba ejtő elegy. Számaikat személyes történetek ihletik: szövegeiket magánéleti válsághelyzetek kibeszélése, valamint a nyelvi játékok jellemzik. 

 

Lépjünk a holdra:  

"Gondolkodó magyar alter". Gitáralapú zene billentyűvel és effektekkel keverve, sajátos fázisosság, nem várt fordulatok, többrétű szövegvilág. Izgalom, katarzis. 

 

jegyár:

elővételes jegyár: 800 Ft.
helyszíni jegyár: 1200 Ft.