Program


ERDŐMERÜLÉS a Hunyadi-szigeten

ERDŐMERÜLÉS a Hunyadi-szigeten

“A Hunyadi-szigeti tanösvényen járva egyszerre jut eszünkbe a középkori lovagregények mesebeli tája, az angol romantika rémregényeinek misztikus erdői és persze a Jókai-féle Senki szigete valahol a Duna közepén. Puha zöld függönyök, boltíves növénykapuk, végtelen madárcsicsergés és csend, ráadásul mindez a főváros egyik rejtett pontján, a Hárosi-öböl szigetein – ahová ember nem, vagy csak ritkán léphet be.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 10. hétfő, 14:30

ERDŐMERÜLÉS a Hunyadi-szigeten

“A Hunyadi-szigeti tanösvényen járva egyszerre jut eszünkbe a középkori lovagregények mesebeli tája, az angol romantika rémregényeinek misztikus erdői és persze a Jókai-féle Senki szigete valahol a Duna közepén. Puha zöld függönyök, boltíves növénykapuk, végtelen madárcsicsergés és csend, ráadásul mindez a főváros egyik rejtett pontján, a Hárosi-öböl szigetein – ahová ember nem, vagy csak ritkán léphet be.” (Fürdős Zsanett, WeLoveBudapest.com)

A Hunyadi-szigeti tanösvényen, e varázslatos természeti környezetben valósul meg az Erdőmerülés Program, amely nem más, mint fókuszált tudatos relaxálás a természetben.

Vezetett programunkon a jelen pillanatra, a természetre, a csendre, testünkre és érzékszerveinkre irányítjuk figyelmünket. Mindenféle civilizációs eszközt magunk mögött hagyunk, tudatosan merülünk el az erdei környezet megnyugtató atmoszférájában.

Az Erdőmerülés jól megkülönböztethető az erdei túrázástól, hiszen itt a teljes táv összesen 1,5-2 km melyre 2,5 óra áll rendelkezésünkre. A csoportos sétán a résztvevők elsősorban egyéni munkát végeznek, saját gondolataikkal, érzéseikkel, a saját igényük, tempójuk szerint foglalkoznak.

Javasolt életkor: 14+

Az Erdőmerülés Programot vezetik:

Vásárhelyi Krisztina szakpszichológus, Erdőmerülés Program társalapító

Merényi Tímea, Erdőmerülés Program társalapító

Találkozás: október 10., hétfő 14.30 a Klauzál Ház előtt

Jelentkezési és részvételi díj befizetési határidő: 2022. október 5. szerda!

Esetleges lemondás esetén a részvételi díjat a befizetési határidő után már nem tudjuk visszafizetni, azonban a részvétel átruházható.

A programot maximum 20 fő részvételével tudjuk megvalósítani.

Ajánlatunk


2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával.

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol kíméletlenül szarkasztikus, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását. A színész felejthetetlen bajusza, legendás cipője, keménykalapja, mozdulatai mindenki emlékezetébe beleégtek.

Ajánló


Induljon az új év 2023 első igaz fergeteg party-jával január 14-én az MVM Dome-ban!

A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli jövőre! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy…

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!