Program


Ephemere

Ephemere

Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 22. kedd, 20:00

Ephemere

Közreműködik:
Caussanel Izabella - ének
Orbay Lilla - ének
Sebestyén Patrik - trombita
Telegdi Gáspár - harmonika
Arday Dániel - nagybőgő
Richter Ambrus - dob
Stummer Márton - gitár

Az Ephemere formációt egy női alkotópáros, Caussanel Izabella és Orbay Lilla énekesnő alapította, tagjai között országos és nemzetközi díjakban részesült fiatal zenészeket találunk. Kompozícióik a huszadik század első felének jazz- és sanzonvilágára, latinos hangulatra épülve idézik meg a bárok bensőséges atmoszféráját. Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Az Ephemere szó a tiszavirág francia megfelelője. Általános jelentése helyett azonban a zenekar névválasztása új tartalommal tölti meg a kifejezést: megközelítésük az újjászületést és a pillanat megélését hangsúlyozza ki. Az improvizatív, jazzes játékmód és a megkomponált zenei anyag kontrasztja is azonnal felismerhetővé teszi a formációt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!