Program


Én és a sárkányom

Én és a sárkányom

norvég családi film, 82 perc, 2020
12+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 2. vasárnap, 15:00

Mindjárt itt a karácsony Laposvár kis falujában. Mortimer is nagyon várta már a szünetet, addig sem kell eltűrnie osztálytársai folytonos piszkálódását, és még több időt szentelhet nem túl népszerű YouTube csatornájának. Eközben Sara igyekszik minden kíváncsi szem elől elbújni, fél, hogy el kell hagynia az egyetlen országot, melyet ismer, és vissza kell térnie egy olyan kontinensre, amit sosem látott. Egy különös reggelen mindkét gyermek élete megváltozik, amikor szó szerint berobban az életükbe egy kis sárkány, akinek egyetlen vágya, hogy hazajusson.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!