Program


Emilio Live koncert

Emilio Live koncert

Emiliot, az ország egyik legnépszerűbb televíziós személyiségét senkinek sem kell bemutatni, de kevesebben ismerik az ízig-vérig zenészt, akit már a húszas évei elején olyan muzsikusok vittek magukkal a zenekaraikba dobolni és énekelni, mint Babos Gyula, Szakcsi Lakatos Béla vagy László Attila.

Aktuális előadások



Az örök vidám, önironikus jelenség míves zenei pályafutását számos elismerés övezi. 2001-ben elnyerte a brüsszeli Hoelairt Fesztiválon az Év legjobb európai jazzdobosa címet, 2010-ben a Völklingen World of Music verseny elsőszámú énekese, többszörös Fonogram díjas – hogy csak néhányat említsünk ezek közül.

Mindezek fényében nem meglepő tehát, hogy Emilio 2024-ben újra zenekart alapított, ősztől pedig kiváló muzsikus társaival országjáró turnéra indul. Az együttes debütáló koncertjére szeptember 6-án kerül sor a Várkert Bazár színpadán.

Az új dalok mellett modern hangzást kaptak Emilio jól ismert slágerei is – az Emilio Live formáció megmutatja a nagyérdeműnek, hogy a vérpezsdítő soul-funk életérzés örök és nem megy ki a divatból! Az est vendége a varászlatos Radics Gigi, aki duettet is énekel Emilioval.

Közreműködnek: 

Emilio – ének, beatbox, dob

Szentkirályi Jani – gitár

Sárdi Tamás – billentyűk

Vígh Arnold – basszusgitár

Gudics Marcell – dob

Hasenfracz Bernadett – vokál

Vincze Fruzsina – vokál

 

Esőnap: 2024.09.08.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár…

AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM MŰVÉSZETI EGYÜTTESEINEK ÉVADZÁRÓ HANGVERSENYE

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!