Program


Ember, ember és ember

Ember, ember és ember

Verebes Istvánt írót, újságírót, színházrendezőt, színészt, konferansziét kérte fel a színház vezetése, hogy írjon színházunk nagyszerű művésze Mészáros István színész számára egy showt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 30. szombat, 19:00

Verebes István: Ember, ember és ember - Pulcher háromszor

Bemutató: október 30.

Rendező: Verebes István

Verebes Istvánt írót, újságírót, színházrendezőt, színészt, konferansziét kérte fel a színház vezetése, hogy írjon színházunk nagyszerű művésze Mészáros István színész számára egy showt. 

Hogy mi születik kettejük munkájából, még nem tudhatjuk. Egy dolog biztos kell még hozzá, egy harmadik alkotótárs, és azok Önök lesznek, kedves szolnoki nézőink – Önök, a Nézők!  

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!