Program


ELTŰNT KINCSEK, ELVESZETT MŰVÉSZEK

ELTŰNT KINCSEK, ELVESZETT MŰVÉSZEK

Az előadássorozat az általunk ikonként tisztelt történelmi alakokról és keresett kincseiről rántja le a leplet, bepillantást nyújtva a múlt árnyasabb oldalára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 18:00

ELTŰNT KINCSEK, ELVESZETT MŰVÉSZEK
A múlt zseniális alkotásai és félreértett alkotói
Történelmi stand up előadássorozat

Előadó: ANTALFFY PÉTER történész

Miért vonz ma tömegeket Botticelli vagy Van Gogh neve? Miért lett ördögi gonosz Imhotep, és hogyan lett filmsztár Mózes? Hová lettek a Királyok Völgyének kincsei vagy az inkák aranya? Hogyan babonáz meg mindenkit Mozart, és észrevesszük-e, amikor becsapja a közönséget? Melyek a leghíresebb elveszett városok és elpusztult műalkotások?

Ajánlatunk


A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!