Program


EKMK: Rackák a zűrben - Ferenczi György és az 1ső pesti rackák lemezbemutató koncert

EKMK: Rackák a zűrben - Ferenczi György és az 1ső pesti rackák lemezbemutató koncert

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra és a forradalom tisztelete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfivel, Gérecz Attila verseivel, Hendrix zenéjével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 3. szerda, 19:00

EKMK: Rackák a zűrben - Ferenczi György és az 1ső pesti rackák lemezbemutató koncert

Mindenek szerelme

A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas, és forradalmi költők verseiben gazdag estét. Nem muzsikálnak forradalmi verseket, mert még nem vettek részt forradalomban, és ezért nem éreznék hitelesnek. Fontosnak tartják azonban párhuzamba állítani e két forradalmár költő műveit, mert egy nemzet szabadságharca mindig megmutatja az illető nemzet igazi arcát.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!