Program


Egy életem: Szinetár Dóra

Egy életem: Szinetár Dóra

11 évesen ötezer néző előtt énekelte a Nyomorultakat Szegeden. 14 évesen már popsztár volt, akit egy ország imádott. 18 évesen pedig már feleség és anya. Kicsit korán kezdett mindent. 35 éve énekel és játszik a színpadon. Legtöbbször a „szép lány” szerepét osztották rá, pedig a lelke mélyén mindig is Fiona szeretett volna lenni a Shrekből.

Aktuális előadások



Három házasság, három gyerek, rengeteg felemelő és megrázó magánéleti élmény. Sok kibeszélésre váró történet. Van miről mesélni: kevés emberről írtak többet a magyar bulvársajtóban, mint róla és még kevesebbről írtak annyi hazugságot, mint róla.

Szinetár Dóra ezen az estén kiáll a nézők elé és elmeséli az életét. Nem úgy, ahogy mások megírták, hanem úgy, ahogy ő élte meg. Mint lány, mint nő, mint feleség és mint színésznő. Sikereket és kudarcokat, örömöket és traumákat. Egyszerre nézi kívülről és belülről az életét. Visszatekintve olykor a haját tépi, milyen helyzetekbe sodródott akarva vagy akaratlanul – de a legtöbbször inkább nevet magán. Nevet azon a sok hülyeségen, amiket csinált vagy amik megtörténtek vele. A nevetés pedig a legjobb terápia – nézőnek és főszereplőnek egyaránt.

„Dóra alapvetően viccesen, ironikusan, szarkasztikusan, de őszintén meséli el, hogy jutott el odáig az életben, ahol most van. És ha egy sztori nem teljesen pozitív – hiszen vannak itt válások, van itt mai szemmel nézve a felnőttek részéről nem biztos, hogy a legjobban kezelt gyereksztárság –, akkor is megmarad az őszinteség.” – Kovács Bálint – kulturális újságíró

„Szinetár Dóra színész-énekesnő, aki engem igencsak meglepett. Tudtam róla, hogy bevállalós a színpadon, bátor és őszinte, de azt nem gondoltam volna, hogy másfél órán keresztül képes úgy beszélni saját magáról, konkrét megírt forgatókönyv nélkül, hogy az estjének minden perce élvezetes legyen, és maradandó élménnyel távozzon a néző.”

„Kiderült, Dórának nagyon jól áll ez a szerep, ebben igazán önmaga tud lenni. Megvan hozzá a kellő színpadi rutinja, színházi ébersége, ízlése, öniróniája.“ – Balogh Gyula – NÉPSZAVA

„Szinetár Dóra önéletrajzi stand-up estje Lévai Balázs rendezésében megkapóan őszinte, kifejezetten humoros és fergetegesen jó!" – Mészáros Antónia – az UNICEF Magyarország vezetője

Rendező: Lévai Balázs
Dramaturg: Gyulay Eszter

Ajánló


Író-olvasó közönségtalálkozó Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutatóval, szülők és pedagógusok gyereknevelési trénerével.

Különleges túránk a déli lejtő erdeibe vezet, ahol megnézhetjük pompázó orchideáinkat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!