Program


Egy csók és más semmi
4

Egy csók és más semmi

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Arra, hogy az előadás az Újszegedi Szabadtéri Színpad nézőit is meghódítja majd, Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház bemutatóját jegyző rendező-koreográfus, Juronics Tamás neve a garancia.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 21:00

A fiatal és gyönyörű Annie válni készül, ezért felkeresi közeli ismerősét, a hölgyek körében népszerű válóperes ügyvédet, Dr. Sáfrányt, akinek tanácsára a tárgyalásig egy szállodába költözik, hogy ne érintkezzék férjével. Közben megismerkedik egy sármos és határozott fiatalemberrel, aki rabul ejti a szívét, azonban a bemutatkozás elmarad. Ez a találkozás nemcsak a másnapi tárgyalás szempontjából jelentős, de mindkettőjük számára sorsfordító.

Eközben a történet másik szerelmespárja, Dr. Sáfrány félszeg fia, Péter és a cselédlány, Teca egy titok felfedésére készül az ügyvéd előtt… De hogy mi lesz az árvalány Teca és gyermeke sorsa, ez szintén a bíróságon derül ki, ahol pótnagymamája is akad a kisfiúnak...

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!