Program


Égi és Földi Vágyak

Égi és Földi Vágyak

Gyulai Zsuzsanna Radnóti- díjas versmondó és a Strófa trió közös zenés irodalmi műsora.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

ÉGI ÉS FÖLDI VÁGYAK
Válogatás Pilinszky János és a XX. század magyar költészetéből

A Pilinszky János emlékév egész mozgalmat indított el hazánkban, sőt, a határon túli magyarság közösségeiben is.
Az előadás első részében Pilinszky János versei és megzenésítései hangzanak el, a másodikban a 20. századi a magyar lírából a szerelem és az emberi útkeresések témái köré csoportosítva hallhatnak verseket.
Izgalmas szellemi utazás Pilinszky gondolatvilágát a huszadik századi magyar líra más verseivel párosítani, hogy a különböző léttapasztalatok miként vannak jelen az eltérő látásmódú költőknél.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!