Program


Édes Charity

Édes Charity

A Móricz Zsigmond Színház legújabb, élő zenekarral előadott, látványos musical vígjátékát 2020. június 13-án mutatja be először a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, kellemes nyáresti szórakozást, egyben összetett, különleges színházi élményt nyújtva a nyíregyházi közönségnek. Az előadás az évad első bérletes bemutatója is lesz a tervek szerint.  több

Édes Charity

A korszakalkotó klasszikus Broadway musical-ek hőskorában született Édes Charity egy rossz útra tévedt, mégis örökké optimista, igaz szerelemre áhítozó lány szórakoztató, egyúttal megható története, mely a 60-as évek óta folyamatos, zajos sikerrel hódítja meg a színházak közönségét világszerte. A fordulatokban gazdag, igazán eredeti, szellemes karaktereket felvonultató történet sikeréhez a fülbemászó, hol erőteljesen hangzatos, hol andalítóan lágy musical slágereken kívül nagyban hozzájárulnak a rendkívül látványos táncbetétek. A táncok eredetijét a zenés műfaj világhírű zsenije, Bob Fosse koreografálta, akinek olyan klasszikusokat is köszönhetünk, mint a sokak által jól ismert Chicago, vagy Cabaret. Fosse az Édes Charity koreográfiájáért az Egyesült Államok legnagyobb színházi elismerésének, az Oscar-díj színpadi megfelelőjének számító Tony-díjat is elnyerte.

A Móricz Zsigmond Színház legújabb, élő zenekarral előadott, látványos musical vígjátékát 2020. június 13-án mutatja be először a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, kellemes nyáresti szórakozást, egyben összetett, különleges színházi élményt nyújtva a nyíregyházi közönségnek. Az előadás az évad első bérletes bemutatója is lesz a tervek szerint.

Szereplők:
Staub Viktória
Rák Zoltán
Jenővári Miklós m.v.
Horváth Margit
Kosik Anita
Dézsi Darinka
Ténai Petra
Szalay Bence m.v.
Jenei Judit
Horváth Viktor
Kovács Balázs m.v.
Kovács Vecei Fanni e.h.
Tar Dániel e.h.
Tary Patrícia e.h.
Sikó Koppány e.h.
Szeri Martin e.h.
Urbán-Szabó Fanni e.h.


Információ a jegyvásárláshoz:

VIP jegyek

Rózsakert Szabadtéri színpadi előadásainknál a
Középső szektor 10. sor 15-24. szék;
Középső szektor 11. sor 15-24. szék;
Középső szektor 12. sor 16-25. szék
VIP kategóriájú helyeink, amelyekhez az alábbi kényelmi szolgáltatások tartoznak:  az előadások szünetében VIP szalonunkban a büfétől független, soron kívüli catering szolgáltatás (pezsgő/bor/pálinka, kávé, üdítők, aprósütemény).

Ajánló


Nem, nem, soha I-IV. "Isten az igaz ügyet nem hagyja el" magyar dokumentumfilm,…

Népszerű, vidám, könnyed muzsikával köszöntjük a nyarat és a napsütést és egyúttal búcsúztatjuk…