Program


Dutch Focus / Benjamin Herman Trio (NL/IT)

Dutch Focus / Benjamin Herman Trio (NL/IT)

Az elmúlt 25 évben a beskatulyázhatatlan szaxofonos, Benjamin Herman generációjának egyik legfékezhetetlenebb és legtermékenyebb zenészévé vált Hollandiában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 20:00

Eddig összesen 50 lemezt adott ki, részben szólistaként, részben pedig groove-orientált együttese, a nyolctagú New Cool Collective élén. Sokoldalúsága nem ismer határokat: klasszikus holland avantgárd darabok posztmodern átdolgozásait játssza az ikonikus dobos, Han Bennink és az igazi fenegyerek Misha Mengelberg társaságában, és együttműködésekben vesz részt holland költőkkel, popénekesekkel, hip hop előadókkal. Felvételeinek impozáns palettáján az extrém punk jazzt (Bughouse, The Itch), illetve a Creed Taylor inspirálta produkciókat (Deal, Project S) éppúgy megtalálhatjuk, mint klasszikus örökzöldek kellemesen visszafogott feldolgozásait (Trouble, Café Solo).

Benjamin Herman célja, hogy személyes és azonnal felismerhető altszaxofon-hangzást alakítson ki; az utóbbi években ez a keresés szintet lépett, hiszen a járvány alatt több idő jutott gyakorlásra és kísérletezésre, a határok tágítására. A Benjamin Herman Trio élő előadásait eklektikus repertoár jellemzi, a zenészek a szaxofonos munkásságának alkalomhoz illő számaiból szemezgetnek. Az örömteli virtuozitás mellett időtlen klasszikusok és bűnös élvezetek teszik megunhatatlanná koncertjeiket.

Közreműködik:

Benjamin Herman - szaxofon
Alessandro Fongaro - nagybőgő
Tim Hennekes - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!