Program


Duruzsol az erdő

Duruzsol az erdő

Zenés mesejáték két felvonásban a madarak és fák napja alkalmából
 több

Aktuális előadások



A zene, az ének, az élő hangszeres előadás, a beszéd, a mozgás, a színpadi jelenlét, egyszóval a duruzsolás szerves része az egész történet mondanivalójának és üzenetének.

Az erdőben élő apró lények világa varázslatos, sokhangú és sokszínű, létezésük pedig bölcsen elrendezett. Lepkés Lulu, a történet főhőse talán nem vágyott másra egész életében, mint hogy megtalálja saját énekhangját. Társak, bölcs, tanítók, ellenlábasok, ármánykodók, gőgösök és szeleburdik segítik őt Erdőalján a duruzsoló-verseny felé vezető úton.
Hogy mégis mit takar a duruzsolás, és hogyan kell helytállni az erdő apraja-nagyja között a híres duruzsoló-versenyen? Megtudhatjuk Bolhabaráttól, Teknős Tófitól, Sáska Sanyitól, Tücsökmankótól, Pókanyótól, Darázsapótól, a Poloskaikrektől és nem utolsósorban Rasztafáritól.

9 éves kortól ajánlott.

Ajánló


A Liszt Ferenc Kamarazenekar és a Bábozd Zöldre Egyesület nagysikerű zenés-bábos előadása új helyszínen, a Pomázi Művelődési Házban! Izgalmas és…

Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk…

A kamarazenekari művekből szemezgető Concertino sorozat ezúttal északra tartó zenei expedíciót indít.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!