Program


Duo VoCellino - Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

Duo VoCellino - Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

ROHMANN DITTA és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje hegedűre és godronkára

Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 16:00

Utazás a klasszikus zene világából indulva a népzenei feldolgozásokon át versek énekléséig, mely közös éneklésre sarkallja a közönséget, nem kihagyva az improvizáció varázsát sem.

Ez a műsor elsősorban inspirálni szeretné a felnövekvő generációt – kimozdítva a mindenhonnan hallható zenevilágból egy sokkal érzékenyebb, árnyaltabb, valamint lelket és szellemet igénybe vevő zenei-művészeti világ felé.

Ezt a koncertet az előadók kíváncsisága ihlette, ahogy határtalanul járhatunk a műfajok között, s egyetlen, ami biztos, a hangszer és az énekhang.

A műsoron saját darabok mellett klasszikus zenei átiratok, népzenei ihletettségű darabok szerepelnek cselló-hegedű duóra.

A formáció évek óta koncertezik hangversenytermekben és templomokban, szerényebb és finomabb befogadók figyelmétől kísérve, soha fel nem adva azt a reményt, hogy milyen ajándék lehet a művészet ilyen érzékeny és őszinte áramlása, ahogy nem a műfaji kötöttségek vagy a kiforrott eszköztár és begyakorolt sikerdarabok előadása a cél, hanem az inspiráció a határtalan zeneművészet iránt.

A koncert hossza: 90 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!