Program


Dr. Buda László - Mit üzen a lelked? Önismeret, önelfogadás, önfejlesztés

Dr. Buda László - Mit üzen a lelked? Önismeret, önelfogadás, önfejlesztés

Kapunyitás: 17:30
Előadás kezdete: 18:00
Előadás időtartama: 70-90 perc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 8. szerda, 18:00

Emberként evidensnek tűnik, hogy van lelkünk: beszélünk róla, érzünk ezt-azt vele kapcsolatban. De ha jobban belemegyünk, elég nagy kérdőjel az egész… Mi a lélek és mit kezdjek vele? Mit üzen nekem és hogyan hallom meg a hangját? Mi a különbség a lélek, az elme és a személyiség között?

Legtöbben akkor kerülünk közel a lelkünkhöz, amikor a dolgok nehézzé válnak. Az élet néha próbára tesz valamennyiünket. Ilyenkor sok múlik azon, hogy hogyan állunk hozzá, miként reagálunk és mit hozunk ki végül a helyzetből. Lehet destruktívan, rombolóan és konstruktívan, építően hozzáállni.

 

Ahhoz, hogy egyre eredményesebben kezeljük az életünkben felmerülő szituációkat, szükségünk lesz a lelkünkkel való szorosabb kapcsolatra, elsősorban is önismeretre, önelfogadásra, önbizalomra, önszeretetre és arra, hogy képesek legyünk az élet leckéiből tanulni, önmagunkat folyamatosan fejlesztve, csiszolva.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!