Program


Dokumentumfilmklub - Másutt - a Korda testvérek - rendező: Pataki Éva
3

Dokumentumfilmklub - Másutt - a Korda testvérek - rendező: Pataki Éva

A három Korda testvér élete olyan, mint egy magyar népmese. Életük sikertörténet, de átjárja az emigráció szenvedése, a szülőföld elhagyásának szomorúsága.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 8. hétfő, 18:00

Másutt – a Korda testvérek
dokumentumfilm, 60 perc, 2018

rendező: Pataki Éva

A három Korda testvér élete olyan, mint egy magyar népmese. Egy kis alföldi tanyáról indult el a három szegény fiú, hogy meghódítsa a világot. Híres emberek lesznek: Sir Alexander Korda, az angol filmipar legendás megalapítója, öccse Zoltán, a többszörösen díjazott filmrendező és Vince, az Oscar-díjas díszlettervező és festőművész.

A három testvér különlegesen szoros, egymást segítő kapcsolatban élt. Életük sikertörténet, de átjárja az emigráció szenvedése, a szülőföld elhagyásának szomorúsága.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

vígjáték két részben

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!