Program


Do-Re-Mi-Ka-Do 10. Színházi Olimpia - Senses Fesztivál
2

Do-Re-Mi-Ka-Do 10. Színházi Olimpia - Senses Fesztivál

De Stilte (Hollandia)
Do-Re-Mi-Ka-Do
Ritmusjáték apróságoknak

2 éves kortól
45 perc
Eötvös 10 Művelődési Ház – kamaraterem

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 10:00

Ritmusra ver a szív. Az ütem mozgásba lendít, egy közös ütem, egy közös szív. Ketyeg a test, szuszog a száj, has domborodik, tánclépés toppan. Minden zenél és minden beszél, táncos és muzsikus között összhangot alkot. Do-re-mi-ka-do. Mi van? Mit jelent a jelen? Mi van a dobozban? Ajándék talán? A játék alapja a ritmus, a szívverés, a közös lélegzés, ami a zenében lüktet tovább, a hang színekre bomlik, a mozdulat tánccá fodrosodik, és a kalandos történet végén kiderül, mi rejlik a dobozban. A közös játék öröme a kis nézőket is becsalja a színházi térbe. Csapjunk egy nagy bulit!

Koreográfus: Helene Jank, Jenia Kasatkina
Alkotók: Helene Jank Jenia Kasatkina
Dekoráció: Ellen Knops, Jenia Kasatkina
Zeneszerző: Helene Jank
Jelmez: Jenia Kasatkina
Világítás: Ellen Knops
Táncosok: Marit van der Lei, Mirella de Castagna de Almeida

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!