Program


DIDO

DIDO

DIDO egyike az Egyesült Királyság legsikeresebb előadóinak. Az énekesnő több mint 20 éves pályafutása során még sosem járt önálló műsorral Magyarországon, a veszprémi koncert lesz tehát az első, ahol a hazai közönség élőben élvezheti egy teljes koncerten érzelmes és magával ragadó dalait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 16. csütörtök, 21:00

DIDO - 2020. július 15. 21:00. Veszprém, História Kert.
Esőhelyszín: VeszprémAréna

DIDO egyike az Egyesült Királyság legsikeresebb előadóinak. Az énekesnő több mint 20 éves pályafutása során még sosem járt önálló műsorral Magyarországon, a veszprémi koncert lesz tehát az első, ahol a hazai közönség élőben élvezheti egy teljes koncerten érzelmes és magával ragadó dalait. DIDO szikrázóan sikeres zenei karrierjét többek között olyan világsikerek jellemzik, mint a   Here with Me, a Thank You, a White Flag, az If I Rise vagy az Eminemmel közös slágere a Stan, melyek közül néhány minden bizonnyal elhangzik a művésznő koncertjén a VeszprémFesten.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!