Program


Dianne Reeves / Jazzlegendák

Dianne Reeves / Jazzlegendák

Az életöröm énekesnője, a lélegzetelállítóan virtuóz Dianne Reeves hét év után tér vissza a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe - immár ötszörös Grammy-díjas előadóként.




 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 18. szombat, 20:00

 Ez alkalommal vadonatúj, 2017 őszén megjelenő Live in Marciac című albumáról válogat évek óta azonos partnerekből álló zenekarával. Elegancia, hitelesség, megkapó egyéniség, lenyűgöző muzikalitás és kikezdhetetlen technika - ez Dianne Reeves.
Úgy tűnik, bármibe fog, garantált sikerre számíthat. Egyedülálló teljesítmény, hogy egymást követő három albuma is Grammy-díjat kapott: az In The Moment (2000), a Sarah Vaughan előtt tisztelgő The Calling (2001) és az A Little Moonlight (2003). A negyedik elismerésre sem kellett sokat várni, a 2005-ös, George Clooney által rendezett Jó estét, jó szerencsét című film zenéjét tartalmazó korong is meggyőzte a Recording Academyt. Reeves a legkülönfélébb formációkban is magabiztos előadó: az A Little Moonlight-albumon triójával hallható, ám dolgozott már Wynton Marsalisszal és a Jazz at Lincoln Center Orchestrával, sőt a Daniel Barenboim vezette Chicagói Szimfonikus Zenekarral és a Berlini Filharmonikus Zenekarral, melyet Simon Rattle vezényelt. Az elmúlt években számos alkalommal énekelt a Fehér Házban.
Legfrissebb albumának anyagát 2016 augusztusában rögzítették a patinás Jazz in Marciac fesztiválon, egy óriási sikert aratott koncerten. Újabb müpabeli fellépése is annak ígérkezik.

Dianne Reeves: ének
Peter Martin: zongora
Romero Lubambo: gitár
Reginald Veal: bőgő
Terreon Gully: dob

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!