Program


Deus Ex Quartet

Deus Ex Quartet

A 2016-ban Budapesten alakult Deus Ex zenéjében meglepő természetességgel keverednek különböző komoly- és népzenei elemek az improvizatív jazz stílusvilágával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 20:00

Deus Ex Quartet
Először az Opusban

Közreműködik:

    Velsz Kristóf - gitár
    Csernovszky Márk - billentyűs hangszerek
    Csernovszky Márton - basszusgitár
    Gasner Márk - dob

A hazai underground aktív résztvevőiből álló Deus Ex Quartet ma az egyik legígéretesebb jazzből építkező kísérleti zenekar Magyarországon. A zenekar tagjai gyermekkoruk óta ismerik egymást – Velsz Kristóf és a Csernovszky-testvérek ráadásul egy családba is tartoznak –, s a tagok közötti harmóniát tovább erősíti, hogy a kvartettben mind a négyen zeneszerzőként is közreműködnek.

A 2016-ban Budapesten alakult Deus Ex zenéjében meglepő természetességgel keverednek különböző komoly- és népzenei elemek az improvizatív jazz stílusvilágával. Műfaji határokat szándékosan elmosó darabjaikban egyaránt találkozhatunk drum’n’bass-ből, kortárs jazzből, magyar népzenéből, drone metálból, kortárs zenéből, vagy bossanovából vett elemekkel, melyek organikus módon épülnek bele kompozícióik struktúrájába. A zenekar három évnyi koncertezés után, 2019 januárjában adott ki először fizikai hanghordozót, ekkor viszont azonnal egy EP-trilógiával jelentkeztek: a három, egymástól eltérő koncepciójú lemez a Vein Blossom, a Deep Sea, illetve a Horus címet viseli.

Opus-beli bemutatkozásuk minden bizonnyal a klub karácsony előtti programjának egyik kiemelkedő koncertjét ígéri.

A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

zenés átirat két részben

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!