Program


DEÁK BILL BLUES BAND újra a Karavellában!

DEÁK BILL BLUES BAND újra a Karavellában!

Kapunyitás: 19:00 óra

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 13. szombat, 21:00

DEÁK BILL BLUES BAND újra a Karavellában!
 
Előzenekar: PlayGround
 
A kőbányai Sztár együttesben külföldi dalok éneklésével kezdte. Később mint jazzénekes a Napsugár, a Wanderers és a Loyd együttes tagja.
 
1979-1985-ig a Hobo Blues Band tagja volt, ezután szólópályára lépett. Megalapította a Bill és a Box Company-t Bencsik Sándorral, a P. Mobil és a P. Box egykori tagjával.
Fellépett az István, a király című rockoperában: Torda, a Táltos szerepében. 1983-ban, az Itt élned, halnod kell, a János vitéz, a Jézus Krisztus szupersztár című musicalekben láthattuk.
1983-ban Rossz vér címmel jelent meg első szólólemeze.
 
1986-ban Bill Kapitány Blues Cirkusza és a Mindhalálig blues című önálló albumokkal jelentkezett. (Ezeket a lemezeket 2001-ben újra megjelentették CD-n és kazettán.)
1987-ben a Deák Bill Blues Band vezetője lett. Dániában és az egykori Nyugat-Németországban is fellépett.
 
Filmszerepet kapott a Kopaszkutya című Szomjas György filmben.
A 90-es évektől vidéken és a fővárosban is nagy sikerrel koncertezik folyamatosan együttesével, a Deák Bill Blues Banddel.
 
Az 1993-as Bűnön, börtönön, bánaton túl című lemeze megjelenése után 6 évig új lemezt nem készített, de együttesével rendszeresen koncertezett.
Bort, bluest, békességet című albuma 1999-ben jelent meg. Stílusa változatlan, tehát régi szokásához híven, a tőle megszokott blues: rhytm and blues műfajt hallhatjuk albumán.
2008. áprilisában, 9 év után jelent meg a következő lemez, Hatvan csapás címmel. Még ebben az évben, december 19-én születésnapi jubileumi nagykoncertet tartott a Körcsarnokban. Erről DVD jelent meg, mely hatalmas sikernek örvendett.
 
A PlayGroundról:
 
A PlayGround zenekar 2018 tavaszán alakult egy zeneszerető baráti társaságból. A tagok kedvenc dalaikat gyúrják át, sajátos hangzást kölcsönözve ezzel a sokak számára ismerősen csengő daloknak. Kezdetben akusztikus formáció voltak és az utcazenélés volt a fő profiljuk. 2019-ben az egri utcazenészek versenyén elnyerték a szakmai zsűri által "a legjobb zenekarnak" járó díjat. Azóta sok helyen megfordultak és kicsit átalakult, bővült a zenekar. Egy remek dobossal és plusz egy dögös gitárszólammal kiegészülve, utcákról a színpadokra kerülve, az örömzenélés hangulatát megtartva hívnak mindenkit egy közös bulira.
 
Tagok és felállás:
Csékey Szabina - ének
Markó Mónika - ének
Udvarhelyi Ádám - gitár
Tóth Károly - gitár
Gertner Gábor - basszusgitár
Varga Tamás Pufi - dob
 
Kapunyitás: 19:00
Előzenekar: 20:00
Koncert: 21:00
 
Jegyek:
Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 4000 Ft

 

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!