Program


Dancing Cats ... Hollywood a háztetők felett

Dancing Cats ... Hollywood a háztetők felett

Egyedülállóan izgalmas és sokszínű egyvelege a táncnak, az akrobatikának a Dancing Cats című produkció, melyben 17 tehetséges nemzetközi előadóművész, táncosok Európából, ügyes artisták szerepelnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 19:30

Vibráló táncbetétek, színek és jelmezek kavalkádja, különleges és újszerű vizuális effektek jellemzik az egészestés tánc-showt.
A produkció során egy különleges világba csöppen a néző. Az előadás története során felbukkannak a társastáncok, a hip-hop, a balett jellemző mozdulatai és az artisták lélegzetelállító trükkjei felejthetetlenné varázsolják az élményt.
A show világhírű dalokkal kerül színpadra, akarom mondani, hogy a háztetőkre, hiszen erre az estére a macskák titkos, a város felett megelevenedő, álomszerű, rejtekadó helyszínen zajló életüket követhetjük nyomon.
Tartson velünk a város feletti világba, a macskák világába, és lássa saját szemével a jót és rosszat, a szerelmet és a féltékenységet, a bájt és az intrikát.
De mindenekelőtt az igaz barátság szoros kötelékét.

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

vígjáték két részben

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!