Program


Dancing Cats ... Hollywood a háztetők felett

Dancing Cats ... Hollywood a háztetők felett

Egyedülállóan izgalmas és sokszínű egyvelege a táncnak, az akrobatikának a Dancing Cats című produkció, melyben 17 tehetséges nemzetközi előadóművész, táncosok Európából, ügyes artisták szerepelnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 19:30

Vibráló táncbetétek, színek és jelmezek kavalkádja, különleges és újszerű vizuális effektek jellemzik az egészestés tánc-showt.
A produkció során egy különleges világba csöppen a néző. Az előadás története során felbukkannak a társastáncok, a hip-hop, a balett jellemző mozdulatai és az artisták lélegzetelállító trükkjei felejthetetlenné varázsolják az élményt.
A show világhírű dalokkal kerül színpadra, akarom mondani, hogy a háztetőkre, hiszen erre az estére a macskák titkos, a város felett megelevenedő, álomszerű, rejtekadó helyszínen zajló életüket követhetjük nyomon.
Tartson velünk a város feletti világba, a macskák világába, és lássa saját szemével a jót és rosszat, a szerelmet és a féltékenységet, a bájt és az intrikát.
De mindenekelőtt az igaz barátság szoros kötelékét.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!