Program


Dalnokklub - Tóbisz Tinelli Tamás

Dalnokklub - Tóbisz Tinelli Tamás

Előadásainak érdekes részét képezi a történelem és történetmondás, vagyis a valóság és legenda kapcsolatának bemutatása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 9. vasárnap, 19:00

Dalnokklub
Versek, dallamok, gondolatok

Házigazda: Radványi Balázs, Balog Péter, Tompa Ákos
Vendég: Tóbisz Tinelli Tamás zeneszerző, énekes, verséneklő

Tóbisz Tinelli Tamás koncertjein a mainstream művészeti irányzatok egyik – a klasszikus zenén, a magyar népzene hagyományain, és a verseken alapuló akusztikus-rockos hangzás –különleges zenei ötvözete hallható. Mindez klasszikus és kortárs költők műveinek az énekes-zenész által megzenésített és megénekelt formájában. Szóló előadásai mellett a Misztrál együttes alapító , és ma is aktív tagja.

2018-ban jelent meg első albuma “Daliás idők” címmel, mely általa megzenésített Arany János verseket tartalmaz, két CD-n. Az egyik korong gyerekek számára, a másik felnőtteknek készült.

Ajánlatunk


2023. július 14., 15., 16. 21.00 esőnapok: 2023. július 17., 18.

A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.

Ajánló


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra…

A kultikus regény szereplői a Víg színpadán kelnek életre. Gatsby, a titokzatos múltú aranyifjú fényűző világot teremt maga körül, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!