Program


Czibor, A Rongylábú

Czibor, A Rongylábú

Czibor Zoltán, az Aranycsapat legendás balszélsője, a kiszámíthatatlan „Bolond”, a „Rongylábú”, az örök mókamester pályafutását bemutató musical a Czibor 90 emlékév kiemelt elemeként készült.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 19. péntek, 20:00

Pécsváradi Zoltán – Vizeli Csaba: CZIBOR, A RONGYLÁBÚ
musical két részben

A zenés darab az Aranycsapat történetén keresztül betekintést enged a magyar futball aranykorába és annak politikai hátterébe. Az ötvenes évek teljes korrajzán keresztül láthatjuk, hogy a kegyelt sztároktól miként fordul el néhány pillanat alatt a hatalom a világbajnoki vereség után, illetve az ötvenhatos forradalom után miként kényszerülnek idegenben maradni a legnagyobb játékosok. A darabban az Aranycsapat játékosai mellett többek között megjelenik Kubala László, Sebes Gusztáv, Farkas Mihály is. Szívbe markoló darab az Aranycsapat történetéről, a magyar futball aranykorának kalandos életű különc zsenijéről, végtelen hazaszeretetéről.

Szereplők:
Török Tamás
Mészáros Árpád Zsolt
Kuczmann ágnes
Háda János
Laklóth Aladár
Gieler csaba

Rossz idő esetén az előadás a FÁY ANDRÁS GÖRÖGKATOLIKUS SZAKGIMNÁZIUM ÉS TECHNIKUM (3529, Miskolc, Jászi Oszkár u. 1.) épületében lesz megtartva!

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!