Program


Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza
10

Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza

Az ételek nevét, formáját, ízét is felidéző szereplők regényes történetét rímekbe öltöztette a szerző. 2018-ban könyvéért megkapta az Év Gyerekkönyve díjat a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum zsűrijétől. A mulatságos helyzetekben és szerethető figurákban gazdag mese a gyerekek számára a mindennapi étkezés során otthon újra és újra eljátszható.

Aktuális előadások





Keresztesi József: Csücsök, avagy a nagy pudinghajsza
5 éves kortól

Császármorzsa király lányát, a finom Csokis Minyont elrabolja a gonosz Vérpuding. A kiszabadítására jelentkező nyalánk vitézek mind megfutamodnak a feladat nehézségei elől. Ekkor jelentkezik a királynál Csücsök, a kis kiflivég. Kalandos útja során találkozik a Rémsütikkel, a Bundáskenyérrel, a Vattacukorral, a Diós kalácsokkal és a bátor Marcipánegérrel.

Az ételek nevét, formáját, ízét is felidéző szereplők regényes történetét rímekbe öltöztette a szerző. 2018-ban könyvéért megkapta az Év Gyerekkönyve díjat a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum zsűrijétől.

A mulatságos helyzetekben és szerethető figurákban gazdag mese a gyerekek számára a mindennapi étkezés során otthon újra és újra eljátszható.

Játsszák:
FIÚ............................. Fehér Dániel
NAGYMAMA.............. Sallai Virág / Alexics Rita

Dramaturg: Horváth Péter
Tervező: Bodnár Enikő
Zeneszerző: Balog Zita Mária, Borosi Gábor
A rendező munkatársa: Vajdai Veronika
Rendező: Székely Andrea

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!