Program


Csiribiri családi délután

Csiribiri családi délután

15.45. Erdők könyve - az Aranyszamár Színház előadása
17.00 Húsvéti Titoktok - Bognár Szilvia és zenekara családi koncertje
Kézműves játszóház
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 3. szombat, 15:00

Húsvétváró családi délután

15.45. Erdők könyve - az Aranyszamár Színház előadása
17.00  Húsvéti Titoktok - Bognár Szilvia és zenekara családi koncertje
Kézműves játszóház

15.45. Erdők könyve - az Aranyszamár Színház előadása

Az tudtad, hogy a gombák nem csak úgy maguktól teremnek, hanem a Gombacsináló Manó készíti őket? És azt hogy a virágokban Tündérek laknak? És azon elgondolkodtál-e, hogy vajon a Vaddisznó honnan tudja, hogy az orrával kell túrnia a földet? És azon, hogy a madarak kitől tanultak énekelni? Biztosan eszedbe sem jut, hogy egy Tündér is lehet szomorú, ha elveszít valamit – mondjuk szép kis selyempapucsát? Valószínűleg azon sem töprengtél még, hogy mi történik azzal, aki mérges gombába harap. A Boszorkányra pedig – valld be –gondolni sem mertél eddig!Sok mindent nem tudsz tehát, ami egy erdőben történik. De megtudhatod, ha akarod. És aztán ha újra az erdőbe mész, Te magad is látni fogod hogy minden hajszálra úgy van, ahogy nálunk láttad.

Rendező: Sramó Gábor
Tervező: Matyi Ágota
Zene: Rozs Tamás
Szereplők: Baranyai Anita, Érsek-Csanádi Gyöngyi Mátyás Zoltán

17. 00 Bognár Szilvia: Húsvéti Titoktok - családi koncert

Bognár Szilvia interaktív gyerekműsorában Weöres Sándor, Kányádi Sándor, Nemes Nagy Ágnes megzenésített sorai népi dallamokkal karöltve vezetnek bennünket egy titkos úton, Moldovától egy sikátorban rejlő ugróiskoláig. Ahogy épp a kedvünk tartja, ahogy épp a forgandó szerencse hozza. Hisz a dalok nem máshonnan, mint a titkokat rejtő égszínkék kendőből kerülnek elő. A koncerten ezúttal húsvéti dalok, tavaszköszöntő játékok is előkerülnek.
Bognár Szilvia – ének; Bede Péter – szaxofon, furulya; Csókás Zsolt – gitár; Kovács Zoltán – nagybőgő; Gyulai Csaba – ütőhangszerek, gadulka

Kézműves játszóház

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!