Program


Csipkerózsika

Csipkerózsika

A mese főhőse a szépséges hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt felnőtt lesz, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 20. vasárnap, 10:30

Csipkerózsika
Időtartam: 60 perc
Bemutató: 2022. október 16.

A Grimm testvérek klasszikussá vált meséjének és Csajkovszkij fülbemászó zenéjének felhasználásával látható a mese zenés, táncos feldolgozása a Vidám Színpad produkciójában. A mese főhőse a szépséges hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt felnőtt lesz, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele. A kis hercegnő sorsát apja tündérekre bízza, akik mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok: amikor a hercegnő megszúrja magát, nem alszik el örökre, csak hosszú álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel.

Szereposztás:
Csipkerózsika..................... Venczli Zóra
Jótündér.............................. Pető Zsófia
Gonosz tündér.................... Pap Katalin
Herceg................................ Suti András
Tündérek............................ Litauszki Enikő, Keresztszegi Ramóna
Király.................................. Varga Gergely
Királyné.............................. Bendo Csilla
Udvaribolond...................... Stián Dániel

Jelmez: Pavuk Vera
Látvány: Varga Attila
Játékmester: Bartha Alexandra
Művészeti vezető, koreográfus: Valc Szabolcs

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!