Program


Csehov-Kiss Csaba: De mi lett a szerelemmel?

Csehov-Kiss Csaba: De mi lett a szerelemmel?

Játék a vággyal és a szerelemmel. Kell hozzá nyolc zseniális Csehov-novella, három jó színész és egy teremnyi kíváncsi, bátor néző.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 23. csütörtök, 19:00

Az alaphelyzet egy szerelmi háromszög, egy klasszikus „in flagranti”, amelynek különös, groteszk vége van. Mint Csehovnál általában. És a kérdés: hogyan tovább? Kinek a sorsát kövessük? A színházban többnyire az író választ – megírja a darabot annak rendje s módja szerint. De nem ezen az estén! Itt nem lehet tudni
előre, hogy mi lesz. Kinek az életét kövessük: a jámbor férjét? A frivol asszonykáét? Vagy a barátét, aki vállalja is, nem is. Ezt mindig az aznapi közönség akarata, ízlése, élettapasztalata dönti el. Nyilván sok vita lesz, és hagyjuk is lángolni a vitát. Hiszen a szerelem harc, amelyben voltunk már alul is, felül is. Képletesen persze. Sőt revans is lesz, visszavágás.
Amikor a férfiaknak nincs igazuk. Vagy a nőknek. És közben annyifelé ágazik a történet, ahány íze, fordulata van a szerelemnek. És ha valaki másodszor is kíváncsi lenne rá, fel sem ismeri a darabot. Hiszen ahány este, annyi változat. Csak az a kezdeti groteszk „in flagranti” marad.

Bemutató: 2023. február 10. 19.00

A műsor- és szereplőváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!