Program


Családi RögvEst

Családi RögvEst

Családok figyelem! Családi RögvEst délután!

Aktuális előadások




Ha Kapolcs óta arra vársz, hogy végre újra a családdal jöhess egy Momentán-előadásra. Ha újra meg újra felmerül benned a kérdés, vajon mikor hozhatnád el a 8-10-13 éves gyereket RögvEstre... Most eljött a te időd!

A visszajelzéseitek alapján arra jutottunk, hogy a délutáni RögvEsteket mostantól minden páros hónapban családi előadássá alakítjuk. Ez azt jelenti, hogy mind nyelvezetében, mind tematikájában a fiatalabb korosztály számára is élvezhető, befogadható előadásokat játszunk.

Az esti előadásainkkal kapcsolatban sokszor merül fel a kérdés, hogy vajon 14-16 év alatti gyereket hozhattok-e, és mindig az a válaszunk, hogy rátok bízzuk a döntést, de nem tudjuk garantálni, hogy “gyerekbarát” lesz az előadás. A családi RögvEstre viszont bátran eljöhet a család apraja-nagyja, mert a téma, a hangulat, a lendület mind-mind családbarát lesz.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!