Program


Családból is megárt a sok 2: Irány Portugália!
5

Családból is megárt a sok 2: Irány Portugália!

A Családból is megárt a sok az elmúlt évek egyik nagy francia sikerfilmje volt, amely a francia vígjáték-hagyományokat követte, és amelyben mindenki egy kicsit magára ismerhetett. A siker hatására elkészült a folytatás, amely az egzotikus Portugáliában játszódik. A csodálatos táj és helyszínek mellett mindez újabb humorforrásul is szolgál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 24. szerda, 17:00

Családból is megárt a sok 2: Irány Portugália! / Joyeuse Retraite! 2
francia vígjáték, 2022

Marilou és Philippe végre nyugdíjas, és a hírek szerint a portugál álomház is kész. A család elindul Portugáliába, ám amikor megérkeznek a lakóparkba, az álmok helyett egy félkész épület és az udvaron egy szamár várja őket. A befejezetlen ingatlant egy lelkes, de franciául alig tudó kivitelező csinálgatja, miközben a család megtakarításának elúszását, álmaik szertefoszlását látja a csacsi árnyékában. A portugál kalandok azonban ezzel még nem érnek véget: Marilou és Philippe egyszerre igyekszik vigyázni az unokákra, és a csacsira, befejezni a házat és megbirkózni a portugál kultúra és társadalom sajátosságaival. Mindezt nem várt fordulatok és helyzetkomikumok gazdagítják.

A film főszerepében az egyik legnépszerűbb francia vígjáték színész, Thierry Lhermitte (Vasárnapi apukák, Jövőre…ha minden jól megy, Zsaroló zsaruk, Egy indián Párizsban, Válás francia módra, Pelenkás bajkeverő, A francia miniszter) látható, partnere pedig mások mellett Michèle Laroque (Rózsaszín életem, Addig jár a korsó a kútra…, Briliáns válás) ebben a kacagtató családi vígjátékban.

Rendező-forgatókönyvíró: Fabrice Bracq

Szereplők:
Thierry Lhermitte
Michele Laroque
Nicolás Martínez
Elsa Valentim

Bemutató dátuma: 2022. augusztus 11.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!