Program


CsakNEONkislány - Csaknekedkislány koncert

CsakNEONkislány - Csaknekedkislány koncert

2023 végén egy párhuzamos dimenzió neonfényben áztatott Budapestjéről a miénkbe utazik a legendásan sötét szintetizátorzenekar. Ahonnan ők jönnek, a gitárzenét üldözik, és a teknó az isten. Dübörgő ütemek, lüktető basszusok, lebegős, veretős, őrült elektronikus orgia! Az arcukat mintha már láttuk volna, a számaik ismerősek, de ez nem a mi kedves Csaknekedkislány zenekarunk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 20:00

2023 végén egy párhuzamos dimenzió neonfényben áztatott Budapestjéről a miénkbe utazik a legendásan sötét szintetizátorzenekar. Ahonnan ők jönnek, a gitárzenét üldözik, és a teknó az isten. Dübörgő ütemek, lüktető basszusok, lebegős, veretős, őrült elektronikus orgia! Az arcukat mintha már láttuk volna, a számaik ismerősek, de ez nem a mi kedves Csaknekedkislány zenekarunk. Ó, nem. Ez a Csak-NEON-kislány!

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Ajánló


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!