Program


Cinemira KIDS  / NAPIJEGY / LISZT ÜNNEP 2021

Cinemira KIDS / NAPIJEGY / LISZT ÜNNEP 2021

Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 24. vasárnap, 17:00

 

A Cinemira KIDS az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló filmfesztivál hazánkban, a hiánypótló családi rendezvényen a gyerekek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit. A kétnapos gyerekfilmünnepen több száz gyerekfilm látható több mint 80 országból.

Az óránként induló filmes programban 4–12 éves gyerekeknek szóló rövid animációs és élő szereplős filmeket vetítünk, és itt debütálnak a legendás magyar gyerekfilmek digitálisan felújított változatai is. A panorámaprogramban a legkiemelkedőbb gyerekeknek készült nemzetközi mozifilmek kapnak helyet.

A fesztivál interaktív: filmes, animációs, casting és kaszkadőrworkshopokon próbálhatja ki magát az egész család. A gyerekeknek szóló filmes előadások többek közt a színművészet titkaiba vezetik be a közönséget, vagy épp a casting rejtelmeiről hallhatnak filmes szakemberektől.

A Liszt Ünnep keretében a Müpa és az Emberi Jogi és Kulturális Alapítvány közös programja.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

zenés átirat két részben

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!