Program


Chicago

Chicago

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 19:00

A világ musicaljei közül az egyik legnépszerűbb darab a Chicago. Látványos színpadkép, nagyszabású revüket idéző táncos jelenetek, az amerikai showbizniszre jellemző vérbő dzsesszes zene és remek szereposztás jellemzi a produkciót, amelyet a rendező fontos üzenetnek szán. A mű egyaránt szól a mesterségesen fenntartott hírnévről, a manipulált társadalomról, a felépített celebség látszatvalóságáról. A Chicago tűpontosan és kíméletlenül mutatja be a börtönbe került, halálra váró gyilkosok, Roxie Hart és Velma Kelly harcát Billy Flynn minden hájjal megkent fondorlatos ügyvédért, a sajtóért, a címlapokért és a felmentő ítéletért.

Maurine Dallas Watkins Chicago című színdarabja alapján.
A darabot Hamvai Kornél, a versszövegeket Varró Dániel fordította.
A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre - theatrum-mundi.hu

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!