Program


CARAMEL – ÚJRA MESTERKÓD részletek

CARAMEL – ÚJRA MESTERKÓD részletek

Egy csupaszív, érzékeny énekes, aki nem fél kitárulkozni, megmutatni valódi önmagát. Bátran mer énekelni az érzéseiről, mély gondolatairól, melyekkel közönségét is minden alkalommal magával sodorja.
Caramel idén nyáron is visszatér a Margitszigetre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 15. kedd, 20:00

CARAMEL – ÚJRA
MESTERKÓD részletek
(esőnap: augusztus 16.)

Vendég:
Szulák Andrea, Veres Mónika Nika

Caramel népszerűsége, csodálatos hangja mellett, épp a közelségben, a személyes és végtelenül őszinte kisugárzásban is rejlik. A hatalmas rajongótáborral rendelkező énekes különleges tehetségű zeneszerző, aki saját maga írja dalszövegeit is.

Koncertjén a régi kedvencek és az új, rádiós slágerlistákat vezető szerzemények mellett részletek hangzanak el a tavaly bemutatott, Mesterkód című musicaljéből. Az előadás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára íródott és hazánk neves költőinek szerelemes versei is fűszerezik majd az estét.

Szövegíróként a költészet sem áll távol Carameltől. Jól bánik a szavakkal, úgy adja át mondanivalóját a világról, a szerelemről, a boldogságról és a hitről, hogy mindenki könnyen tud azonosulni vele. Vendégeivel, hazánk meghatározó női hangjával, olyan műsorral készül, mely felejthetetlen lesz mindenki számára.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!