Program


Budapesti útikalauz időutazóknak - Időutazók Társulat

Budapesti útikalauz időutazóknak - Időutazók Társulat

cirkusz-színházi előadás egy felvonásban

Időutazás Budapest múltjába és találkozás egykor élt művészekkel. Humoros újrakezdések, heroikus döntések, tiltott szerelmek és szívszaggató menekülések elevenednek meg a színpadon.

Előadásunk elfeledett sorsokat, és motiváló újrakezdéseket mutat be a közönség számára cirkuszi formában, igaz történetek alapján. Célunk, hogy emléket állítsunk az egykor élt artistáknak, és betekintést adjunk Magyarország történelmébe. Történeteink 1860 és 2000 között játszódnak Budapesten.Előadásunk során a közönség ráébredhet: bár nehézségek voltak és lesznek, a cirkusz mindig is kiutat jelentett.

A darabot a humoros nyelvezete és előadásmódja lophatja a nézők szívébe. Minden történet egy cirkuszi számot rejt magában, így a közönség bűvész, emelő, levegőakrobatika, zsonglőr, gólyalábas partner-akrobatika és cirkuszi mix számokat láthat majd.

Szereplők:Konferanszié - Szabó Mátyás Péter, Szidónia - Györe Ágnes, Johanna - Kajor Anita, Eötvös báró - Tas Gergely, Rodolfo - Gyertyán Balázs, Zita - Zetelaki Réka, N. László - Szepessy BálintZene: Fischer Balázs Forgatókönyv: Zetelaki Réka Rendező: Szabó Mátyás Péter

 

 

Az Időutazók Társulat 2019-ben jött létre azzal a céllal, hogy cirkuszi formában állítson emléket a korabeli artistáknak. Azóta több helyszínen is felbukkant Magyarországon és külföldön különböző fesztiválokon.

A Budapesti útikalauz időutazóknak című előadása most megújult formában várja a közönséget, először a Bethlen Téri Színházban.

 

Az előadás létrejöttét támogatták: Nemzeti Kulturális Alap, Abraka-Dabra Mozgásműhely, Flow Room

 

Ajánló


Adott egy kor, adott egy mindenki által szeretett nőideál, Sisi, aki maga volt…

William Shakespeare Rómeó és Júlia című drámája, Závada Péter átirata és a Társulat…