Program


Budapest tetejéről Makkosmáriára

Budapest tetejéről Makkosmáriára

Újra gyalogtúrára hívlak Benneteket, ezúttal Budapest legmagasabb pontjáról Makkosmáriára barangolunk. Az út végig árnyas, kellemes, lejt Makkosmária felé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 24. vasárnap, 14:00

Budapest tetejéről Makkosmáriára

A kirándulás végén vár minket a Makkosmáriai Angyalok Királynéja templom az erdő szélén, ahol aznap este orgonakoncert lesz. A koncert nem része a barangolásnak, de úgy fogunk érkezni, hogy ha szeretnél, ott tudsz maradni és meg tudod hallgatni a koncertet.

Felfedezzük a megújult Normafát: milyen fejlesztések történtek az elmúlt években, még mit terveznek, kik azok a híres emberek, akik szerettek ide járni, és megismerjük a környék sportmúltját is. Kiindulópontunk a Normafa, majd Budapest legmagasabb pontjának érintésével megkezdjük az ereszkedést Makkosmáriára. Az 527 méteren álló János-hegyi Erzsébet kilátóból megunhatatlan a fantasztikus panoráma a fővárosra és környékére.
Normafán lesz idő meginni egy italt vagy enni egy fagyit/rétest/lángost, ha szeretnéd.
A Makkosmáriai templomnál a réten le tudunk ülni, lehet piknikezni, érdemes hozni ételt, italt és egy plédet, arra az esetre, ha minden pad foglalt lenne.
Szokás szerint egyszer egyszer mesélek arról, hogy merre járunk, vagy mit látunk vagyis lesz túravezetés és rövid idegenvezetés is.

Egyéb költség: ha maradsz a koncertre, adomány a templomban a koncert után
Találkozó 21-es, 21A vagy 212-es busz Normafa gyermekvasút megálló 14:00 órakor
Térkép: https://goo.gl/maps/9NztVv1hCvVsuT2K7
Utazás egyénileg.
Gépkocsival érkezők figyelmébe! Az autót a Széll Kálmán tér környékén érdemes hagyni. A Széll Kálmán térről indul a 21-es vagy a 21A busz. Hétvégén első ajtós felszállás! A kirándulás vége Budakeszin lesz, onnan a 22-es buszcsaláddal érhető el a Széll Kálmán tér (elsőajtós felszállás).
Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
A Makkosmáriai templomban tartott koncert nem része a barangolásnak. A szervezők fenntartják maguknak a jogot a program megváltoztatására, elhalasztására. A koncert 18:00 órakor kezdődik.
A templomig a túra kb. 7 km, onnan a buszmegállóig még 2 km. Szintemelkedés a János-hegyi kilátó közvetlen közelében van, a kilátó felé. Egyébként sík vagy lejt az út.
Makkosmáriáról meg fogom mutatni az utat Budakeszire a buszhoz mindenkinek, akár maradsz a koncerten, akár nem.

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR2k0Y9F8Igzo8nmjNgxETRM36nI72Mf036Y2MuojXBMpJNjKUyB7l-t01A
ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR1FNKHih8UXEJibkHCNDGduys0nteI14XF9iZlk5SqhfJf3MR9Bdxz08Hg
Légy szíves olvasd el!

Túracipő (zárt cipőt érdemes felvenni), feltöltött mobiltelefon, elegendő folyadék, ennivaló legyen nálad és persze egy kis kitartás, no meg a jókedv se maradjon otthon.
FONTOS! Elegendő mennyiségű folyadék legyen nálad. Nap és kullancs elleni védelemre is gondolj!

Egyéb tudnivalók:
A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen. Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom!
A barangolást rossz idő esetén is megtartom.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

Legyél Te is Barangoló!

Ajánlatunk


Jegyár: 5000 Ft 2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje meg, miként született újjá az opera- és balettjátszás fellegvára, hogyan nyerték vissza eredeti fényüket az épület csodás terei, és milyen korszerű újítások várják az előadásokra érkező közönséget!

Opera két részben, három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal A produkció szövege és zenei anyaga a mű ős- és baritonváltozatának felhasználásával jött létre.

Az előadás a Boribon és Annipanni, Jó éjszakát, Annipanni!, Boribon születésnapja, Boribon beteg, Boribon házikója és az Annipanni, mesélj nekem! című kötetek alapján készült.

Ajánló


A magyar popzene egyik ikonja, Koncz Zsuzsa ad koncertet zenekarával a Dohány utcai zsinagógában.

„A legenda színháza, a bűvölet varázsa, a tánc csodája, a szépség bája, a tűz ragyogása: a NOX.” Gigakoncerten éled újjá…

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!