BORKLUB BÁCSI ZOLTÁNNAL
FURMINT FEBRUÁR
több
FURMINT FEBRUÁR
több
Egy ideje már tudható, hogy a furmintban több világfajta erényei összpontosulnak: amellett, hogy készíthető belőle karcsú, gyümölcsös bor, jól áll neki a fahordó és nagy testű, hosszú érlelési potenciállal rendelkező bor is lehet, kiváló savszerkezettel bír, csodáson tükrözi a termőhelyi adottságokat, gazdag aromájú, természetesen édes bort ad késői szüretben, a szamorodnik és az aszúborok pedig a világ édesborainak legmagasabban jegyzett tételei. Ezen túlmenően a furmint 2019-re talán a legfontosabb boros hívószóvá vált a külföld számára. Akad olyan Master of Wine, aki úgy tartja; a furmint egymagában képes megtestesíteni mindazt, amit a rajnai rizling, a chardonnay és a sauvignon blanc tud. A furminttal ismerkedni tehát minden borissza számára – ha nem is kötelező, de – kifejezetten megéri.
6 tételt fognak kóstolni ezen az alkalmon a résztvevők.
„Az önbecsülés föltárja, hogy a szívünk mélyén lakik bennünk valaki, aki sokkal több, mint amit valaha is reméltünk.” (Pál Feri)…
"Jobb embernek lenni - a művészettel nevelés és szociális készségek kapcsolata" Előadó: L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány elnöke
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!