Program


Borforgató - Boros történetek híres nagyivóktól sok zenével és borral

Borforgató - Boros történetek híres nagyivóktól sok zenével és borral

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 7. szombat, 19:00

Az emberiség egyik legkedveltebb és legfontosabb nedűje a bor, amely nem csupán ízével és illatával hat, hanem kultúránk, hagyományaink és életünk fontos részévé is vált az évszázadok alatt. Voltaire szerint „Az emberiség három legnagyobb ajándéka az irodalom, a bor és a szerelem”. Ezekről mesélnek a magyar irodalom legnagyobb alakjai is az előadáson: Arany János, Petőfi Sándor, Kölcsey Ferenc, Gárdonyi Géza, Krúdy Gyula, Ady Endre, Márai Sándor és Hamvas Béla. Az írások néha filozofikusan, máskor humorral segítenek tovább gondolni az élet mélyebb értelmét, és ahogyan a bornak jól áll az ének, a mulatozás, ugyanúgy a zene jó társaság a verseknek, szövegeknek is. A Canarro zenekar két csodálatos muzsikusa, Szakál Tamás hegedűn és Marosi Zoltán harmonikán az érzelmeket, hangulatokat varázsolja körénk, míg a szövegeket Ódor Kristóf színművész tolmácsolja. Egy felejthetetlen program vár mindazokra, akik szeretik az irodalmat és a bort, a jó társaságot és a zenét.

 

A műsort Mohácsi Szilvia szerkesztette.

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott Kristály felújított verziójával tér vissza. Az év végi…

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!