Program


Bon Jovi – Drive-in Night

Bon Jovi – Drive-in Night

színes, amerikai koncertfilm, 125 perc, 2021
eredeti nyelven

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 20:00

Zenekar: Jon Bon Jovi, David Bryan, Tico Torres, Phil X, Hugh McDonald

 

A Rock and Roll Hall of Fame-tag Bon Jovi exkluzív, teljes hosszúságú új koncertjét mozivásznon láthatják világszerte a rajongók.

A kifjezetten a moziközönség számára megrendezett élő koncertet május 22-én rögzítik New Jersey-ben és világszerte számos moziban bemutatják. A Bon Jovi 1983-as indulása óta közel negyven éves töretlen karrierrel kivívta helyét a nemzetközi rocklegndák között, a Rock and Roll Hall of Fame mellett mellett beválasztották Songwriters Hall of Fame-be is. Több mint 130 millió eladott albummal, rajtuk több örök érvényű rockhimnusszal, és több mint 50 ország 35 millió rajongója előtt előtt tartott ezernyi koncertjével a Bon Jovi máig az egyik legnépszerűbb rock együttes.

Jegyár: 2500 Ft

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!