Program


Bolyki Sára & Várallyay Petra // ISON

Bolyki Sára & Várallyay Petra // ISON

Az októberi koncerten hangulatok, hangzások és hangolások színes kavalkádjára számíthattok Sóvidéktől Mingréliáig, a középkortól napjainkig, sok improvizációval és személyes hangvételű konferálásokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 14. péntek, 20:00

Bolyki Sára & Várallyay Petra
Helyfoglalás érkezési sorrendben.
3 éves kortól szükséges jegyet váltani.  

Sárát és Petrát számos felállásban és zenei környezetben hallhattátok már együtt az elmúlt tíz évben, most legújabb formációjukkal, a 2019-ben alakult ethno-jazz duójukkal érkeznek az ISON-ba. Műsorukban magyar, kaukázusi és balkáni népzenéket, régizenét és saját darabokat hallhattok összetéveszthetetlen, elsöprő erejű előadásban. Sára jazzénekesként a rögtönzés derűjét és szabadságát, népzenészként a sallangmentes és hiteles megszólalás melletti elköteleződést hozza magával, valamint grúziai tanulmányainak köszönhetően a kaukázusi lantot, a csongurit. Petra karakteres hegedülése egyszerre ritmus, dallam és harmónia. Zeneszerzői gondolkodása és a tőle megszokott perkusszív groove-ok a duó zenei világában is meghatározóak, biztos talajt teremtve a kreatív ötleteknek. A duó organikus összjátékával képes egy hangszerként megszólalni, a gazdag zenekari hangzást hallgatva viszont néha azért elgondolkodunk, hogy tényleg csak ketten vannak-e a színpadon.

Bolyki Sára - ének, csonguri
Várallyay Petra - hegedű, ének

Ajánló


Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és…

A 2023. március 18-i Aréna-koncert a tavasz egyik kiemelkedő eseménye, Zorán és közönsége közös ünnepe lesz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!