Program


BOLSHOI 2018/2019 Sosztakovics: Aranykor

BOLSHOI 2018/2019 Sosztakovics: Aranykor

A Bolsoj Balett a balettszínházak közül a legismertebb, legelismertebb. Története a cári időkre (1776) nyúlik vissza. Sztárjai világhírűek: Szvetlana Zaharova, Nyina Kapcova, Jelena Obrazcova, Szvetlana Lunkina, Maria Alekszandrova, Ruszlan Szkvorcov, David Hallberg, Mihail Lobuhin mind ismertek a balettrajongók számára.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 14. vasárnap, 17:00

Virtuozitásuk világszerte meghódította a közönség szívét. A színház nagy sikerrel ülteti át a klasszikus baletteket modern kontextusba.

A moszkvai Bolsoj Balett 2018-19-es évada számos klasszikus és különleges előadást tartalmaz. Nézze meg előadásainkat, melyekben a világ legkitűnőbb balett-táncosai adják elő a balettirodalom gyöngyszemeit!

Bolsoj Balett 2018/2019 - Dmitrij Sosztakovics: Az Aranykor
A moszkvai Bolsoj Balett előadása, 140 perc, 2015

Rendező: Bolsoj Balett

Zeneszerző: Dmitrij Sosztakovics

Koreográfus: Jurij Grigorovics

Libretto: Jurij Grigorovics és Isaak Glikman

Szereposztás: Nyina Kapcova (Rita), Ruszlan Szkvorcov (Borisz), Mihail Lobuhin (Jaska), Jekatyerina Kriszanova (Ljuska)

A dzsessz jegyeit hordozó, hangulatában a varieté világát idéző mű a húszas évek dübörgő Európáját ábrázolja szatirikusan. A kizárólag a Bolsoj Színházban látható balettben minden megtalálható: a vad ritmusoktól az izgalmas üldözési jeleneteken át a dekadens kabarészámokig. A Borisz és Rita gyönyörű kettőseiben kibomló, szenvedélyes szerelmi történetet a Bolsoj táncosainak minden ízében megkoreografált lépései és mozdulatai kísérik.

A moszkvai Bolsoj Balett előadását felvételről, a mozivásznon mutatjuk be.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!