Program


Bíró Eszter húsvétváró koncertje / MINIMATINÉ

Bíró Eszter húsvétváró koncertje / MINIMATINÉ

Bíró Eszter és csapata, egy családi interaktív koncerten, játékos tojáshajszát folytatnak húsvét várva várt ünnepe előtt alig egy héttel. Nyuszigyerekek, segítsetek Tóbiásnak, legyen idén is húsvét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 11:00

Minimatiné
Bíró Eszter húsvétváró koncertje

Hogy mit ér a húsvét hímes tojás nélkül?! Fabatkát sem! Pedig Tóbiás, a húsvéti nyúl ezzel kénytelen szembesülni, amikor a náthás Tyúkanyó levelét elolvassa. Nincs az a nehéz helyzet, amit a barátok, némi zenés kíséret, vidám meserészlet segítségével meg ne lehetne oldani. Jól tudja ezt Bíró Eszter és csapata, akik családi, interaktív koncertjükön játékos tojáshajszát folytatnak húsvét várva várt ünnepe előtt alig egy héttel. Nyuszigyerekek, segítsetek Tóbiásnak, legyen idén is húsvét!

A tanulmányait itthon és Amerikában végzett énekesnő és színésznő generációjának sokoldalú tehetsége. A többek közt Fonogram díjjal és Érték díjjal is kitüntetett művész egy évtizede új területen is kipróbálta magát: játékos, interaktív gyerekkoncertjei mostanra egy egész generáció szívébe lopták be magukat. Bíró Eszter számos közegben mozog otthonosan: gondoljunk csak a tévében látható sorozatára és hanglemezeire, élő koncertjeire és sikerlistás könyveire. Hogy honnan ez a változatosság? „Szülőként én is nagyon szeretem, amikor több lehetőség közül választhatok, azt meg különösen, ha a szórakozáson túl tanulásra is használható egy ajándék… De elsősorban mégis előadóművész vagyok, ezért az élő fellépés a különböző vállalásaim végcélja.” Az Állati Zenés ABC két kötete, az Időradír című könyv, valamint Az Időmanó kalandjai című tévésorozat mostanra sokak kedvencévé vált: a húsvétváró koncerten ezekből is felhangzanak majd részletek. Bíró Eszter fülbemászó énekét és játékra buzdító szavait hozzá hasonlóan sokoldalú zenésztársai közreműködése teszi teljessé. Aggodalomra persze semmi ok, a változatos kalandok jó véget érnek, és a nézőtér is együtt énekli Bíró Eszterrel és zenésztársaival, hogy „Nincs baj, Tóbiás, itt a húsvét, lesz tojás!”

Közreműködők:
ütőhangszerek, harmonika, vokál - Födő Sándor
klarinét, tárogató, furulya, doromb, magyar duda - Cserta Balázs
gitár, vokál - Csókás Zsolt

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa

Fotó: ©Hajdu András

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Amikor az elmaradott Glogovára új plébános, Bélyi uram érkezik, különös csoda történik. A viharban Szent Péter egy piros esernyőt borít Bélyi uram kishúgára, Veronkára. Ezzel megindul Glogova felvirágzása. Megújul a paplak. Veronkához francia nevelőnőt szerződtetnek. Özvegy Münz Jónásné személyében pedig a városkában fellendül a kereskedelem is..

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!