Program


Biokertész kör – Közösségi gazdaság

Biokertész kör – Közösségi gazdaság

Közösségi gazdaság, városi mezőgazdaság, helyi élelmiszer.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 18:00

Biokertész kör – Közösségi gazdaság

Előadóink: Nagy Gábor építész, a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium kertésztanára

Hogyan alakul át az élelmiszer helyzete? Hogyan élik meg a földdel foglalkozó emberek a termesztés során a változásokat? Mit jelent az, hogy nem esik az eső, vagy hektikusabban? Mit jelent az, hogy drágulnak az élelmiszerárak? Hogyan lássunk ezek mögé a nagyon összetett, soktényezős problémák mögé?
Lehet megoldásokat találni? Lehet városban megoldásokat találni? Lehet komplexebben a talaj, a pára, az emberi biom összefüggései mentén új, tiszteletteljesebb paradigmákat kialakítani, megérteni, elfogadni? Lehet súlya ebben az emberi közösségeknek? Hogyan?

Férőhelyek száma 30 fő

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!