Program


BEST OF GESZTI koncert

BEST OF GESZTI koncert

Geszti Péter 2021-ben visszatér csapatával a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 25. szerda, 20:00

Best of GESZTI - koncert
Vendégek: Istenes Bence, Csobot Adél

NEM ADOM FEL!
2020 a veszteségek éve volt mindannyiunk számára. Ideje, hogy végre felszabaduljunk a zene örömteli energiája által, és újra együtt énekelhessük, hogy "Nem adom fel!" (Geszti Péter)

JÓKEDVÜNK NYARA VISSZATÉR - GESZTIVEL
Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációnak tud újat– és persze régit is –mutatni. Az igényes jazztől a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval lepi meg közönségét 2021-ben is.

BEST OF GESZTI 2021 - ÚJ SHOW, ÚJ DALOK, ÚJ SZEREPLŐK
A megújított Best of Geszti a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringosztár és Létvágy dalokat sűríti ütős produkcióba, vizuális izgalmakkal, két nagyszerű, új énekesnővel és a Jazz+Az kiváló muzsikusaival.

A 2020-ban írt új Geszti dalok közül három is bekerült a friss programba, amelyben meglepetésként plusz egy népszerű Rapülők dal is helyet kapott. A show pedig újabb, nagy derültséget kiváltó virtuális online kapcsolással egészült ki.

JOBB FORMÁBAN MINT VALAHA
Geszti 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, 2018-ban a paloznaki Jazz Piknik nagyszínpadán 5000 embernek szerzett felejthetetlen estét, 2020-ban pedig a Jazz+Az csapatával tért vissza az Arénába, elsöprő sikerrel. 2020 előtt évi harminc vidéki nagykoncerten is dobta fel a szórakozni vágyók estéit, Komáromtól Hajdúszoboszlóig, Pannonhalmától Kecskemétig. Tavaly augusztusi margitszigeti koncertjén 3000 ezer jegyvásárló bulizta magát jókedvűre a Nagyszínpad nézőterén.


2021. augusztus 25. szerda 20:00 (esőnap: augusztus 26.)

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!